În timp ce medicii de la Spitalul Județean Suceava se luptau cu COVID-19 și cereau echipamente, primăria cumpăra lumini pentru sărbatorile Pascale.

Citește și: HAOS la Spitalul Județean din Suceava, unde 72 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

În plină pandemie de coronavirus și stare de urgență, Primăria Suceava continuă, chiar și în această perioadă, să aloce banii publici pentru sărbători și lumini.

Valoarea contractului este de peste 130.000 de lei, scrie Mediafax.

Pe 18 martie, Primăria Suceava a atribuit, prin cumpărare directă, un contract în valoare de peste 130.000 de lei către o firmă din Cluj, pentru achiziționarea unor ornamente luminoase pentru sărbătorile pascale.

Conform anunțului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Primăria Suceava a cumpărat figurine de montat pe stâlpi, în formă de lumânare, figurine luminoase de tip ou și bannere luminoase în valoare de 130.498,00 lei.

Anunțul a fost postat la ora 13.35, iar la ora 15.01 au fost finalizate procedurile de licitație care au ca termen de livrare data de 6 aprilie 2020.

Aceleiași firme, Primăria Suceava i-a atribuit, pe 20 martie, și un contract având drept obiect „servicii de reparații ornamente luminoase„, în valoare de 10.300 lei.

About the author

Dialog Online

AllEscort