“Forumuri de psihopate 24/24” Cuvine josnice din partea criticului de modă Dana Budeanu despre grupurile și forumurile dedicate mămicilor!

“Forumuri de psihopate 24/24” Cuvine josnice din partea criticului de modă Dana Budeanu despre grupurile și forumurile dedicate mămicilor!

Ultimul filmuleț încărcat pe YouTube de către criticul de modă Dana  Budeanu vizează mămicile și femeile însărcinate!

Dana Budeanu spune tot ce crede, este părerea ei și nu o interesează opiniile altora!

Dana a vorbit despre grupurile și forumurile pentru mămici, ea nu este de acord cu aceste grupuri, unde mămicile discută “forumuri de psihopate 24/24”

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți?’

„Nu toate femeile sunt făcute să fie mame și unele dintre cele mai mișto femei sunt alea care înțeleg asta și nu fac copii. Copiii nu se fac că trebuie, că așa e normal în societate, că așa vor părinții, că vrea el și nu vrea ea, că vrea ea și nu vrea el. Nu se fac că trebuie copiii, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile ca voi nasc! Voi nu trebuie să nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și imbecile, că voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți efectiv în aceste demențe’, a mai zis Dana Budeanu.

Aceasta a făcut cateva precizări si despre femeile însărcinate.

‘Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum adică?! Și porcii ăia de 120 de kilograme sunt frumoși? Balenele alea ucigașe de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteți ipocrite? Toate alea care li se face nasul atât radiază? Radiază porcul? Nu înțeleg efectiv.’

‘Nu reții nimic când ești însărcinată. Reții doar ce vrei. Adică frigiderul… îl înghiți! Cât bagi atât reții’, relatează Dana Budeanu

Related Articles