Lara Fabian și-a ANULAT concertul de la București, cu câteva ore înainte de concert! Artista nu a fost PLĂTITĂ!

Lara Fabian și-a ANULAT concertul de la București, cu câteva ore înainte de concert! Artista nu a fost PLĂTITĂ!

Cântăreaţa Lara Fabian, care avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat pe Facebook că spectacolul “este anulat”.

Spectacolul făcea parte din “50 World Tour”, început anul trecut, prin care artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, “Papillon”.

“Sunt in Bucuresti, în hotel, și sunt profund întristată pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din aceasta seară este anulat din cauza unor circumstante foarte nefericite, independente de voința mea, a trupei sau a echipei mele.

Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face.

Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz și nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa și concertul, fară sa fiu platită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea.

Este pur şi simplu o situaţie oribilă . Am incercat sa continui, sperând că totul se va rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

“Dragostea fanilor mei este cea care mă menţine puternică, de la începutul carierei mele. Toată lumea ştie, dar nu mai pot accepta această situaţie. Mă voi lupta prin mijloace legale pentru a mă întoarce la voi cât mai curând. Bucureşti, îţi promit, curând voi cânta din nou pentru tine. Şi da, vom celebra muzica şi dragostea împreună”, este mesajul Larei Fabian pentru fanii din România.

Related Articles