O fetiță a rămas orfană de mamă! După ce o tânără din Bacău a fost omorâtă în bătaie chiar de soțul ei. Totul a degenerat din cauza certurilor, cei doi erau în divorț! Adriana Andone aflase că soțul căzuse în patima jocurilor de noroc! Crima a avut loc la scurt timp după ce soții au fost la notar.

Trupul Adrianei fost abandonat în mașină. Intre timp acesta a anunțat că se sinucide, însă poliția bănuiește că, de fapt, a fugit din oraș.

Adriana Andone a fost ucisa fara mila de soțul ei. A fost o moarte fulgeratoare, se pare, de la o cearta despre bani. Cei doi soți aveau o fetiță in varsta de un an si jumatate! Aceștia erau in prag de divort.

Separarea parea un gand acceptat de individ, care ieri a fost cu soția lui la notar, pentru a semna actele. In drum spre casa, insa, barbatul ar fi inceput s-o loveasca, pana cand a lasat-o fara suflare.

Mirabela Andone, sora Adrianei: În jur de ora 3.00, mama a sunat-o pe sora mea, a raspuns el la telefon, a zis ca: mai dureaza maximum 15 minute și vin acasa. Pe la 5.00 mama a incercat sa sune iar si inchis, ambele telefoane si al lui si al ei.

Pana la nunta celor doi, relatia parea una perfecta. Se iubeau, in ciuda faptului ca sotul Adrianei avea 50 de ani, iar ea numai 32. Muncisera impreuna in strainatate si s-au intors in tara cu gandul de a ramane. Insa dupa ce si-au promis iubire vesnica, Adriana a constatat ca banii incep sa dispara.

Mirabela Andone, sora victimei: Erau de 11 ani impreuna, erau bine pana cand a inceput sa reia jocurile de noroc. Mai are doi copii.

In urma cu doi ani, individul a facut puscarie in Italia, pentru o evaziune cu carduri de credit.

Politistii nu exclud varianta ca individul care si-a ucis sotia sa fi fugit din oras si sa fi mintit ca se sinucide, ca sa i se piarda urma. Miercuri, rudele dar si prietenii au fost chemati la audieri. Momentan, a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

About the author

Dialog Online