Autoritățile au anuțat, marți seara, că s-au înregistrat încă trei decese pe teritoriul României. Este vorba de trei persoane internate la Spitalul din Suceava. Astfel numărul total de decese al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) ajungând la 11.

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11.

Este vorba despre:

Cazul 9: Bărbat , 59 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Data deces: 22/03/2020

Citește și: Medic din Suceava, despre CORONAVIRUS: ”E Satana, e ceva de pe alta lume. Stați acasă”

Cazul 10: Femeie, 80 ani, pacientă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.
Data deces: 23/03/2020

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius,

Citește și cazul 11: Patroana unei pensiuni din Sucevița o nouă victimă a virusului SARS-COV-2

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator.

Citește și: HAOS la Spitalul Județean din Suceava, unde 72 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus! Medic: „Cred că Suceava va deveni Lombardia României”

Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.

About the author

Dialog Online