UPDATE: În urma cu puțin timp, a fost identificat pe raza localității Liești, din județul Galați, conducatorul autoutilitarei implicat în accidentul mortal de aseară. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din localitate. Acesta a fost testat alcoolscop la momentul depistării, rezultatul fiind negativ. Va fi condus pentru audieri la sediul IPJ Vrancea.

Poliția a făcut publice imaginile cu autoutilitara care a accidentat mortal un tânăr de 16 ani în localitatea Nănești, județul Vrancea. Șoferul este căutat de poliț.iști! Poliția face un apel către toți cetățenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie!

„În această seară, ora 18.50, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Nănești, în zona statiei de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului și pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toți cetățenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie!” a relatat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea

Știrea inițială: ALERTĂ în Vrancea: un băiat de 16 ani a MURIT după ce a fost lovit de o mașină! Șoferul a fugit de la locul accidentului!

About the author

Dialog Online