ALERTĂ în Vrancea: un băiat de 16 ani a MURIT după ce a fost lovit de o mașină! Șoferul a fugit de la locul accidentului!

Un băiat în vârstă de 16 ani a murit, luni seara, după ce a fost lovit de o mașină în localitatea Nănești din județul Vrancea. Polițiștii sunt în alertă! Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului!

UPDATE: Vrancea: Video cu autoutilitara care a accidentat mortal un copil la Nănești. Șoferul este căutat de polițiști

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Nănești, în zona stației de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului și pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toți cetățenii care au informații ce pot conduce la identificarea autorului, să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție!”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Brasoveanu Lidia Gabriela.

Din păcate, minorul nu a mai putut fi transportat la spital, întrucât medicii a fost declarat decesul acestuia în ambulanță.

About the author

Dialog Online

AllEscort