Au apărut imaginile video capturate de o cameră de supraveghere, care dovedesc că vinovat de producerea accidentului este tânărul din BMW.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a avut un accident rutier, sâmbătă seara.

Pe imagini se poate vedea cum autoturismul marca BMW nu a respectat culoarea roşie a semaforului forțând trecerea prin intersecție.

Chirica a declarat că a trecut printr-o cumpănă şi că putea fi într-un scaun cu rotile.

„Am trecut o cumpănă, în care poţi vorbi despre cât de fragilă este viaţa. Tocmai terminasem evenimentul „Atipic Beauty”, unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulaţie. Toate erau triste, dar aveau dorinţa de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta aşa a decis… Ieri (n.r. sâmbătă) puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o şansa şi-i mulţumesc pentru asta. Toţi suntem bine, nimeni nu e rănit, iar maşinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulaţie… şi am ajuns aici… „ a declarat presei sâmbătă noapte primarul Iaşului.

„Dar aşa este soarta… mă bucur că şi celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au păţit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri şi nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toţii pe un alt destin… Nu cred că au vrut să treacă prin asta şi voi sta lângă ei. PS: Ca să nu apară dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt şofer a fost martorul Poliţiei.”, a mai precizat Chirica.

About the author

Dialog Online

AllEscort