Accidentul s-a produs în intersecția de la Moara de Foc, în Iași. În eveniment au fost implicate două autovehicule, într-una din masini se afla și Primarul orașului, Mihai Chirica.

În urma accidentul trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost duși la spital cu echipaje SMURD, printre răniți se află și Mihai Chirica.

„În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun.” a relatat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași

About the author

Dialog Online

AllEscort