A fost prins șoferul care a fugit de la locul accidentului din Ghimbav județul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri, au identificat șoferul care a părăsit locul accidentului, este un bărbat de 80 de ani din municipiul Brașov!

În data de 24.02.2020, o fetiță în vârstă de 10 ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni, din orașul Ghimbav, județul Brașov. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

„În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au identificat și depistat conducătorul autoturismului, care la data de 24.02.2020, în jurul orei 18,05 a surprins și accidentat o minoră în vârstă de 10, accident petrecut pe strada Făgărașului din orașul Ghimbav. Acesta este un bărbat în vârstă de 80 din municipiul Brașov” informează IPJ Brașov

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor.

About the author

Dialog Online

AllEscort