O fetiță în vârstă de 10 ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din orașul Ghimbav, județul Brașov. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

„Accidentul rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 18,05, pe Str. Făgărașului din orașul Ghimbav. O fată în vârstă de 10 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul de Pediatrie, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Fetiţa era conştienră şi a suferit fractură de tibie şi peroneu” a relatat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

“Polițiștii efectuează cercetări  în vederea identificării și depistării conducătorului auto, întrucât acesta a părăsit locul faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, precizează subcomisarul Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

About the author

Dialog Online