Executivul are în vedere ca alocațiile pentru copii să fie înlocuite cu vouchere, pentru a se asigura că banii primiți de la stat pentru minori vor fi cheltuiți exclusiv în interesul acestora.

Alocațiile pentru copii ar putea fi înlocuite cu vouchere!

Voucherele ar fi cea mai bună variantă pentru elevi, în loc de alocațiile lunare, întrucât banii ar fi cheltuiți doar în interesul copiilor, spune premierul.

Ludovic Orban a anunțat că vrea să schimbe forma actuală a alocațiilor. Voucherele ar fi, din punctul său de vedere, varianta cea mai potrivită pentru copii.

Premierul desemnat susține că şi alte țări din Uniunea Europeană folosesc acest sistem pentru a se asigura că banii sunt folisiți în interesul copiilor și nu în alte scopuri.

Voucherele vor putea fi folosite doar în anumite magazine și doar pentru anumite produse care le-ar fi de folos părinților în creșterea celor mici. În plus, se ia în calacul și reducerea impozitului pentru părinți, tot ca o formă de sprijin a familiei.

Până în prezent, nici Ludovic Orban și nici un alt membru al partidului pe care îl conduce nu a venit cu o formă concretă a acestui proiect.

About the author

Dialog Online

AllEscort