Te pregătești de nuntă sau botez? Iată ce te sfătuiesc cei de la Protecția Consumatorului!

Vizitați blocul alimentar al restaurantului și cere-ți o clauză pentru păstrarea de contra probe alimentare! Sunt câteva dintre sfaturile autorității pentru Protecția Consumatorului pentru cei care vor să organizeze o nuntă sau un botez la un restaurant, totul pentru a evita toxiinfecțiile alimentare.

La sfârșitul săptămânii trecute, 11 persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară după un botez. Deși Protecția Consumatorului a intensificat controalele în restaurant, astfel de cazuri sunt tot mai rare dar se mai intamplă, spune direcorul general al ANPC Paul Anghel.

În aceste condiții, oficialul le recomandă celor care vor să organizeze un eveniment la un restaurant să viziteze bucătăria, pentru a se asigura că există dotările necesare dar și că este curat.

În contract ar fi de preferat să existe și o clauză privind responsabilitatea restaurantului în caz de toxiinfecție alimentară.

Alt criteriu la care clienții ar trebui să fie mai atenți, este că meniul trebuie să fie redactat in mod clar, inclusiv cantitățile.

About the author

Dialog Online

AllEscort