Scandal de proporții într-un bloc din Galați, agentul a fost nevoit să îl imobilizeze cu spray lacrimogen. Scenele au fost filmate de locatarii blocului.

Un echipaj mixt de politie a intervenit, sâmbătă seară, pe scara unui bloc din municipiul Galaţi, unde mai multe persoane s-au adunat în scara unui bloc și a avut loc un scandal de proporții.

  • au folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza
  • refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice
  • individul a fost încătuşat şi dus la secţia de poliție
  • scandalagiul s-a ales cu două amenzi contravenţionale

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18.30, în scara unui bloc din cartierul Micro 40.

Unul dintre scandalagiii a refuzat legitimarea, având un comportament agresiv față de oamenii legii.

Individul a devenit recalcitrant, mai mult după cum se observă pe filmare acesta a avut intenția de a lovi pe unul dintre polițiști. Agentul a fost nevoit să folosească sprayul lacrimogen să îl potolească pe bărbat.

Ulterior individul a fost încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Scandalagiul s-a ales cu două amenzi contravenţionale în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr 3/2020 și cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În cursul zilei de astăzi, 2 mai 2020, în jurul orei 18.30, aflându-se în patrulare pe raza Secției 4 Politie Galați, doi polițiști au constatat că, în scara unui bloc, din cartierul Micro 40, se află adunate mai multe persoane.

Polițiștii le-au solicitat acestora să se legitimeze și, întrucât un bărbat a refuzat legitimarea devenind recalcitrant, au folosit spray-ul lacrimogen pentru a-l imobiliza.
Bărbatul a fost, ulterior, încătușat și condus la secția de poliție, unde s-a stabilit că are 32 de ani și locuiește la o altă adresă decât cea la care a fost depistat.

Polițiștii l-au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr 3/2020 și cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, precizează IPJ Galați.

About the author

Dialog Online