Viorica Dăncilă l-a atact dur pe Marcel Ciolacu pe tema contraversatului proiect de autonomie a Ținutului Secuiesc. Proiectul a trecut tacit de Camera Deputaților pe 23 aprilie. Ciolacu este Președintele Camerei Deputaților !

  • PSD nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu
  • Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat
  • trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om

Viorica Dăncilă a fost îndepărtată de la conducerea Partidului Social Democrat PSD de Ciolacu după eșecul de la alegerile prezidențiale din 2019.

Vioricăi Dăncilă:

Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu.

Acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparține partidului, ci unui singur om. Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susține acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzații făcute la adresa PSD în declarația de presă de astăzi.

Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu și-a făcut treaba de președinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună știință pentru adoptarea unei legi care ne vinde țara în aceste vremuri grele și complicate. Îi solicit așadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul rușinos în care a umilit românii!

About the author

Dialog Online