Dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un, este în stare extrem de gravă după o intervenție chirurgicală cardiacă, afirmă surse citate de presa japoneză.

Kim Jong-un a suferit o operație pe cord care ar fi avut complicații

Kim Jong-Un ar fi decedat sâmbătă

Dictatorul din Coreea de Nord ar fi murit sau este pe patul de moarte, fără șanse de recuperare, este anunțul presei din China și Japonia, citată de TMZ.

De asemenea, o publicatie japoneză spune că Kim Jong-un este în „stare vegetativă„, după ce operația pe cord ar fi avut complicații.

China a trimis o echipă de experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta pe Kim Jong-Un, pe fondul unor informații neconfirmate despre starea de sănătate a liderului nord-coreean.

Surse citate de CNN au declarat că serviciile secrete americane monitorizează informațiile despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un. Conform surselor citate, există informații că liderul nord-coreen, în varsta de 36 de ani, ar fi in stare gravă dupa intervenția chirurgicală pe cord.

Mai multe surse chineze citate de diferite publicații din Marea Britanie și SUA afirmă că liderul Nord Coreean Kim Jong-un ar fi decedat sâmbătă seară.

Informațiile nu sunt însă confirmate oficial. Datele cu privire la starea de sănătate a dictatorului nord coreean sunt ținute sub secret.

About the author

Dialog Online