Scene uluitoare au fost surprinse de un polițist în cartierul Gârnici din Săcele, Brașov. În video sunt surprinse mai multe persoane cum se lovesc cu bâte și lopeți.

  • scandal cu bâte și lopeți
  • 37 persoane reținute
  • a intrat cu mașina în mulțime
  • focuri de armă

În plin scandal, se poate observa cum un autoturism pornește țintă către grupul de țigani revoltați și prinde unul dintre ei între mașină și gard. Văzând acestea, țiganii care aveau în maini bâte și lopeți s-a năpustit asupra mașinii, distrugând-o în câteva secunde.

Ignorând total prezența organelor de poliție, oamenii continuă încăierarea.

În acel moment, polițiștii hotărăsc să traga focuri de avertisment.

Conform declarației IPJ Brașov, conflictul s-a stins odată cu intervenția polițiștilor și a jandarmilor.

”La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Echipaje mixte, formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului, conflictul luând sfârșit. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Brașov.
Anchetatorii transmit că, până acum, 37 de persoane au fost săltate și duse la audieri, pentru implicarea în încăierare.

About the author

Dialog Online