În plină plină stare de urgență și pandemie de coronavirus, un grup de țigani au ignorat restricțiile impuse de autorități, aceștia au transmis live pe Facebook o petrecere care a avut loc în cimitir și pe stradă.

Mai mulți țigani din localitatea Vizureşti, județul Dâmbovița s-au plimbat, sâmbătă noaptea, prin tot satul cu o boxă portabilă şi au dat volumul la maxim. Aceștia au chiuit și petrecut, manelele răsunând în toată localitatea și în cimitir.

În cimitir, fraţilor! Am adus lumina lu mama mea … Ce coronavirus bă, să danseze morții!! Așa e la noi la cimitir. Numai la Vizureşti se poate întâmpla aşa ceva! Să danseze şi morţii, mă!

Mai multe echipaje de poliție în urma imaginilor apărute în mediul online și-au făcut apariția și au întrerupt petrecerea.

Poliţia a intervenit și a pus petrecăreții la pământ „Ce-i aicea mă?! Culcat, culcat, culcat toți”.

„Având în vedere imaginile video postate pe o reţea de socializare, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie, în care mai multe persoane dansează în spaţiul public, fiind încălcate prevederile impuse în perioada stării de urgenţă, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei Răcari, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localităţi Vizureşti, unde au identificat persoanele în cauză”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei fiecare şi o sancţiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, conform Ordonanţei Militare nr. 3.

About the author

Dialog Online