Un român în vârstă de 47 de ani, stabilit în Franța, întreba pe 17 martie pe Facebook dacă ştie cineva o persoană care a murit din cauza virusului coronavirus. Acesta se întreba dacă nu cumva isteria provocată de coronavirus este o conspiraţie. Marian a murit pe 10 aprilie, într-un spital din capitala Franței, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Marian Giurea postase pe Facebook un mesaj ironic la adresa autorităților, care au decis să declare stare de urgență. Marian a primit răspunsul, însă prea târziu. Marian a murit răpus de coronavirus.

„Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup” scria Marian pe Facebook.

„Bai oameni buni nu mai suport sa vad atata prostie, tiganii se roaga sa traiasca domnul, toti conducatorii inchid vamile, oamenii sunt tinuti in carantina prin paduri in frig si conditii de tot rahatul ca poate au Corona vai de noi ne meritam soarta. Am facut si noi o scoala sa deducem singuri ce e bun pentru noi dar preferam sa fim mintiti si acceptam orice rahat de la politicieni vai de noi” a mai scris Marian.

Fiul acestuia a transmis un ultim mesaj pentru tatăl lui care a sfârșit rapus de temutul virus.

„Odihneste-te in pace dragă tată ! Toata familia te iubește și ne vei lipsi enorm, ai decedat din cauza virusului ăsta nemernic, mereu ai fost bun si grijuliu cu mine, o sa incerc sa te fac mandru de mine in anii viitori si sa speram ca de acolo vei avea grije de cei doi bunici ai mei nu am cuvinte sa descriu durerea pe care o am, incercam sa fim tari si sa fim sudați alaturi de tot neamul. La revedere dragă tată ! Te iubesc” a scris Andrei fiul acestuia pe Facebook.

About the author

Dialog Online

AllEscort