O autospecială a poliției a fost implicată, sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs pe strada Libertății pe raza localității Viișoara din municipiul Bistriţa.

Un autoturism al cărui şofer, un bărbat de 38 de ani, a efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure corespunzător a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud agentul de poliție, în vârstă de 24 de ani, care conducea autospeciala, a fost rănit şi transportat la spital.

Reprezentanții IPJ anunță deasemenea că bărbatul de 38 de ani, care a provocat accidentul, nu a încălcat prevederile ordonanțelor militare în vigoare-privind circulația persoanelor în afara locuinței.

Șoferul unui autoturism care circula pe direcția Bistrița-Beclean, un bărbat de 38 de ani, din municipiu, ar fi efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost colizionat de o autospecială de Poliție care se deplasa pe aceeași direcție de mers, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma accidentului, șoferul autospecialei, un tânăr de 24 de ani, din Bistrița a fost rănit și transportat la spital (conform primelor date, cu leziuni ușoare).

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

About the author

Dialog Online

AllEscort