O crimă a avut loc în Albota, judeţul Argeș, unde o femeie de 58 de ani din comuna Poduri, județul Bacău a fost omorâtă în bătaie de concubin, un bărbat de 49 de ani.

Nimeni nu poate şti ce s-a petrecut cu adevărat în casa celor doi, unde poliţiştii au găsit-o pe femeie în stare de inconștiență, după ce în urma loviturilor aplicate a căzut cu capul de gresie.

Femeia a fost transportată de urgență la spital în data de 08 aprilie, iar în dimineața zilei de 09 aprilie aceasta a decedat.

Concubinul a recunoscut că era băut şi că între el şi femeie a pornit un scandal. Bărbatul este în custodia poliţiştilor şi în scurt timp va ajunge în fața procurorilor.

Suspectul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte şi cel mai probabil va fi arestat.

În ziua de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Albota.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 aprilie a.c., în urma unui conflict în familie, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi lovit-o pe concubina sa de 58 de ani, din comuna Poduri, județul Bacău, care s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi lovit cu capul de gresie.

Femeia a fost transportată la spital în data de 08 aprilie a.c., iar în dimineața zilei de 09 aprilie a.c. aceasta a decedat.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About the author

Dialog Online

AllEscort