O situație extremă s-a întâmplat ieri seară pe străzile capitalei. Doi bărbați au fost opriți de către oamenii legii pentru a fi legitimați.

Potrivit Sindicatului Europol, cei doi bărbați erau în stare de ebrietate si la momentul opririi acestia au inceput să îi înjure pe polițiști, spunand „fac ceva pe ordonanțele militare”. Unul dintre ei l-ar fi scuipat pe politist in fata si a incercat sa il loveasca, moment in care politistul i-a aplicat mai multe lovituri de pumni la nivelul fetei incercand sa il destabilizeze pentru a-l imobiliza.

Scene şocante au fost filmate unde se poate observa cum unul din oamenii legii s-a napustit cu pumnii asupra bărbatului aplicându-i numeroase lovituri în zona feței.

Cel de-al doilea bărbat, speriat de atitudinea polițistului a fugit, fiind prins imediat de oamenii legii.

În urma imaginilor apărute, Poliția Capitalei a emis un comunicat în care arată că incidentul a avut loc în București și au dispus cercetări privind modul de acționare a polițistului.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public , vă facem cunoscut faptul ca în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.
Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale
” transmite Politia Capitalei.

About the author

Dialog Online

AllEscort