Un băcăuan care muncea în Germania este acuzat de furt. Bărbatul a fost primit în casă de o familie stabilită în orașul Salzhemmendorf.

O românca stabilită în Germania împreună cu familia a povestit într-o postare pe Facebook cum l-a ajutat pe bărbatul din Bacău oferindu-i acestuia un loc de muncă, totodată l-ar fi primit la ei în casă să locuiască.

Potrivit relatărilor făcute de aceasta, băcăuanul le-a furat mașina și banii din casă și a fugit acasă, în România.

Femeia a spus că a anunțat poliția, iar băcauanul este dat acum în urmărire, însă a anuțat și pe facebook fapta bărbatului fiind convinsă că autoritățile nu vor lua măsuri într-un timp foarte scurt din cauza pandemiei.

„Acest individ din Bacau a fugit acum o ora (4 aprilie 2020, ora 09.00) cu masina noastra in valoare de 8000 Euro si 1000 Euro bani furati din casa si a fugit in Romania. Am anuntat politia si este dat in urmarire, din cauza la virus nu stiu daca se vor lua foarte repede masuri. Va rog daca il cunoaste cineva sa ma contacteze. A stat la mine in casa a mancat la mine in casa a fost ajutat de mine cu loc de munca si asta este rasplata va rog din suflet sa distribuiti”, a scris Janina în postarea de pe Facebook.

About the author

Dialog Online

AllEscort