Politia Locala Severin dezminte faptul că femeia a fost sancționată, relatând că aceasta nu avea asupra ei declarația pe propria răspundere. Gestul făcut de aceasta fiind în semn de mulțumire, spunând că pe viitor se va pune în legalitate.

Referitor la imaginile apărute în spațiul public pe rețelele de socializare din care reiese că o doamnă a fost umilită de un polițist local care dorea să o sancționeze, vă relatăm următoarele:

Doamna în cauză nu a fost sancționată de poliția locală, intenția polițistului local a fost doar de a o informa pe doamnă cu privire la obligativitatea deținerii declarației pe proprie răspundere, sancțiunea în cazul nedeținerii acesteia, fiind de la 2000 lei la 20000 lei, moment în care, doamna i-a mulțumit polițistului local printr-un gest de penitență, zicând că se va pune in legalitate.

Mai jos imaginile capturate care au circulat în mediul online.

Știrea inițială

O femeie din cartierul Crihala, Drobeta Turnu Severin, a fost nevoită să se pună în genunchi și să se roage de un polițist local, care dorea să îi dea amendă.

Femeia, avea asupra ei, declarația personală completată, numai că nu bifase căsuța în care se arată că plimbă animalul de companie.

Pentru acest motiv, polițistul local din Drobeta Turnu Severin, a început să scrie un proces verbal de amendă.

Femeia, cu lacrimi în ochi i-a spus că nu are 20 milioane să plătească amenda, observând că polițistul continuă să scrie s-a așezat în genunchi în fața polițiștului rugându-l să nu o sancționeze.

Sursa replay-24.ro

About the author

Dialog Online

AllEscort