Ieri 28.03 a avut loc un accident rutier mortal în judeţul Alba, pe DJ 107H în localitatea Bucerdea Vinoasă. Un bărbat de 43 de ani a murit după ce s-a izbit violent cu mașina în peretele unui imobil.

Imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere instalata în preajma locului unde s-a produs impactul.

Știrea inițială: Foto | Accident mortal în Alba, un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de peretele unei case

În imagini se poate observa că șoferul s-a speriat de un alt autoturism care ieșea de pe o stradă secundară  și a tras puternic de volan, părăsind partea carosabilă și se izbește violent de zidul unui imobil.

„Sâmbătă, în jurul orei 18.50, polițiștii din Alba Iulia și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier grav produs pe raza localității Bucerdea Vinoasă. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din Bucerdea Vinoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107H, pe raza localității, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat. Cercetările sunt continuate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

About the author

Dialog Online