ȘOC | Ea este tânără găsită cu gâtul tăiat, soțul ei a fost găsit spânzurat! O fetiță de 3 ani a rămas orfană de ambii părinți

ȘOC | Ea este tânără găsită cu gâtul tăiat, soțul ei a fost găsit spânzurat! O fetiță de 3 ani a rămas orfană de ambii părinți

În data de 28 martie, Alexandra Vlaic a fost găsită într-o baltă de sange, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani. La numai câteva ore, polițiștii l-au găsit pe soțul acesteia fără suflare, spânzurat.

Oamenii legii fac o altă descoperire la doar câteva sute de metri distanță față de locul unde a avut loc cumplita crima, aceștia l-au găsit pe soțul acestia, care era spânzurat. Ilie Vlaic s-a sinucis la scurt timp de la oribila crimă.

Cei doi aveau împreună o fetița de numai 3 ani, care acum a rămas orfană de ambii părinți.

În data de 15 octombrie 2019 aceștia împlinise 3 ani de căsnicie “Casatoria este un legamant sfant! Iubirea o daruire reciproca si neconditionata.Casnicia o binecuvantare data de Dumnezeu.Cand viata o sa ofere zile furtunoase ,fiecare dintre noi sa ofere celuilalt intelegere,ingaduinta si multa dragoste.La multi ani noua 3 ani de cand am ales sa mergem pe acelasi drum“, acesta este mesajul transmis de tânără, călăului care i-a luat viața.

„Astazi, 28.03.2020, in jurul orei 09:45, Politia Municipiului Petrosani a fost sesizata, prin apel 112, cu privire la faptul ca, intr-un cartier din oras, a fost gasita cazuta pe strada, o persoana decedata de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plaga taiata in jurul gatului”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Related Articles