Ministrul Educației, Monica Anisie, anunț despre reînceperea școlii și examenele naționale

Ministrul Educației, Monica Anisie, anunț despre reînceperea școlii și examenele naționale

Ministrul Educației, Monica Anisie a anunțat că în scurt timp va lua o decizie în legatura cu reînceperea anului școlar și a examenele naționale.

Monica Anisie a ținut să precizeze că există multe știri false în spatiul public și le recomandă tuturor elevilor și părinților să se informeze numai din surse oficiale și sigure. Ea a îndemnat pe toată lumea să aibă încredere că în scurt timp vor veni vești oficiale despre anul școlar.

“Dragi elevi și studenți,
Stimați colegi,
FIți atenți că în spațiul public circulă tot felul de știri false! Nu vă lăsați manipulați și informați-vă din surse oficiale! Vă rog să aveți încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vom putea relua cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței/dizertației/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc. Cum bine se știe, toate acestea depind de evoluția pandemiei cu COVID-19!!
Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranță și sănătoși!”
a scris Monica Anisie într-o postare pe pagina să de Facebook.

În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenți și mai înțelepți și să nu credem orice știre falsă!!!

Related Articles