Un ansamblu de vehicule care transporta bovine, s-a răsturnat, sâmbătă seara, pe DN 13, în localitatea Hetiur din județul Mureș. În urma tragicului eveniment o persoană și-a pierdut viața, iar alta este grav rănită.

Un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile, sunt doua victime încarcerate, una este conștientă și cooperantă, cealaltă victimă este inconștientă. Camionul transporta animale vii-vaci. Se intervine cu un echipaj de descarcerare grea de la Detasamentul Tg. Mures, un echipaj multirisc de la Detasamentul Sighisoara si o autospeciala de stingere cu apa si spuma.

Victimele au fost extrase de către pompierii militari, una este de cod roșu și una este de cod negru.

Până în momentul de față au fost extrase șapte bovine din remorcile autotrenului, au mai ramas in jur de trei bovine în interior”, au transmis reprezentanții ISU Mureș.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un fir, în ambele direcții, pe DN 13, la kilometrul 121+300 metri, la ieșirea din Sighișoara către Târgu Mureș, județul Mureș, unde un autocamion încărcat cu animale s-a răsturnat în afara carosabilului. Două persoane au fost rănite în urma accidentului.

Se estimează ca circulația să fie reluată în condiții normale în 40 de minute.

About the author

Dialog Online

AllEscort