Situație deosebit de gravă la Adjud! 32 de medici din cadrul Spitalului Municipal Adjud, managerul spitalului și viceprimarul municipiului, Claudiu Cristea, au participat luni la o intalnire cu un medic confirmat cu coronavirus.

Neștiind luni despre această situație, fiecare dintre participanți a mers în continuare la serviciu.

Toti participanții la sedinta au continuat programul de lucru normal, stabilind contacte atât cu colegii din instituții cât și cu membrii familiilor.

„Ne revolta intarzierea perpetua a testarii celor care au participat la sedinta de luni si nu putem sta impasibili si nu putem ascunde gunoiul altora sub presul nostru! Daca am proceda astfel, nu ne-am respecta datoria fata de cetateni si am incalca prevederile proaspat schimbatului art. 352 din Noul Cod Penal privind zadarnicirea combaterii bolilor infectocontagioase.Ori, tocmai acest articol este incalcat in acest moment de catre Directia de Sanatate Publica Vrancea care, in ciuda obligatiilor care le revin prin lege si in ciuda insistentelor noastre, promite ca vine sa testeze cel putin persoanele care au participat la respectiva sedinta si nu-si indeplineste nici macar aceasta promisiune”, a precizat viceprimarul Claudiu Cristea pentru monitoruldevrancea.ro, potrivit antena3.ro.

About the author

Dialog Online

AllEscort