În prezent în România sunt 906 cazuri confirmate de infectare cu coronavirus, 6.016 de persoane în carantină, 96.055 în izolare, 14 decedate și 86 declarate vindecate.

Este al şaselea deces de Covid 19 la Spitalul Judeţean Suceava, judeţ care devine cel mai mare focar din ţara noastră.

A fost înregistrat decesul cu numărul 14.
Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază.

Bărbatul suferea de obezitate.

Barbatul era sotul unei asistente de la spitalul sucevean. Ambii erau internati in sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava. Starea de sanatate a barbatului s-a degradat in ultimele 48 de ore. El a fost mutat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, unde a fost intubat.

Asistenta medicala afirma, in lacrimi, ca si-a infectat familia cu coronavirus, fara a sti ca ea este contaminata.

„Sunt asistenta la Spitalul din Suceava. Sotul meu a murit. Vreau sa plec, sa dau certificatul de nastere. Sa rezolve lucrurile la tribunal. Sotul meu nu era asa grav, eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroza pulmonara, putin racit. A murit de dimineata, la 51 de ani. Eu si copilul meu suntem bine”, a declarat, in lacrimi, femeia.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

About the author

Dialog Online

AllEscort