Poliția a fost sesizată la ora 11:10 printr-un apel la 112 cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Un bărbat plătește pentru pentru imprudența făcută în trafic. Nu doar că s-a ales cu dosar penal, însă a rămas fără carnet de șofer, autoturismul i-a fost distrus și a ajuns la spital, rănit fiind, în urma unui accident rutier, petrecut azi, la Comănești.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, din județul Galați, conducea pe strada Moldovei, dinspre Comănești spre Onești, iar în dreptul pensiunii „Casa Georgia” a încercat să întoarcă, însă nu s-a asigurat.

Acesta a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 20 din Dărmănești.

Din impactul dintre cele două autovehicule, autovehicului condus de bărbatul de 60 de ani, a fost proiectat într-un autoturism care staționa în afara părții carosabile.

Ambii conducători au fost testați, rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moldovei, din Comănești pe direcția Comănești- Onești, a efectuat manevra de întoarcere a autovehiculului de pe un sens, pe celălalt fără a se asigura corespunzător. Prin încălcarea marcajului longitudinal simplu de separare a sensurilor de mers, a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr de 20 din Dărmănești. Din impactul dintre cele două autovehicule, autovehicului condus de bărbatul de 60 de ani, a fost proiectat într-un autoturism care staționa în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 60 de ani, a fost transportat la spital și a rămas sub observații medicale”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău.

About the author

Dialog Online

AllEscort