În lupta autorităților cu pandemia generată de noul virus coronavirus se alătură și preotul paroh Iulian Popa de la Biserica Sf. Nicolae din Podiş, Mărgineni județul Bacău, acesta îi îndrumă pe credincioși să stea acasă.

Preotul Iulian Popa îi roagă pe enoriași să dea dovadă de responsabilitate și să stea acasă, acesta informează credincioșii că își face datoria în fiecare zi de sărbătoare, inclusiv sâmbăta și duminică! Acesta spune că se roaga la Dumnezeu să se îndure de noi, pentru medicii din prima linie care luptă pentru viețile celor bolnavi, dar și pentru  hotărâri înțelepte din partea conducerii țării.

Preotul își îndrumă credincioșii din parohie să rămână în case și să se roage! Acesta, îi liniștește pe credincioși și îi asigură că, cu mila Lui Dumnezeu se vor regăsi cu toții și-și vor uni rugăciunile de mulțumire în casa Lui Dumnezeu!

Maine este Sarbatoarea Bunei Vestiri !

Datoria mea este să slujesc și asta am să fac. În fiecare zi de sărbătoare, sâmbăta și duminica o să oficiem Sfânta Liturghie, o să ne rugăm pentru ca Domnul să reverse mila Sa spre noi, să ne ocrotească pe toți, să dăruiască putere celor ce luptă în linia întâi și înțelepciune celor care ne conduc.
VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
Eu voi fi în biserică. Dumneavoastră rămâneți în casă. O să ne rugăm și nimic, niciodată nu va putea rupe comuniunea dintre noi.
VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
Am încredere în mila Domnului și nădăjduiesc să ne vedem curând, sănătoși, să aducem mulțumire pentru toate.
VĂ ROG SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ!
Îmi sunteți tare dragi! Toți. Haideți să dăm dovadă de responsabilitate. Vor trece toate, pentru că toate trec și în multa Sa iubire de oameni Dumnezeu ne va ajuta. Să fiți binecuvântați!”,
este mesajul transmis de pr. Iulian Popa enoriașilor.

About the author

Dialog Online

AllEscort