Epidemia de coronavirus din România a mai făcut o victimă, a şasea, este vorba de pastorul Șerban Ioan de la Biserica Creștină Penticostală „Izvorul Vieții” din Aradul Nou, care se afla internat, de câteva zile, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, relatează newsar.ro

Potrivit sursei citate, acesta călătorise de curând în străinătate și nu ar fi respectat izolarea la domiciliu, mergând inclusiv la biserică.

Pe pagina de Facebook a Bisericii Penticostală „Izvorul Vieții” se discuta despre cazul lui crezând inițial că suferă de o formă mai complicată de pneumonie și a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

„Apel urgent la rugăciune pentru fratele păstor Șerban Ioan care se află internat la spitalul județean Arad la terapie intensivă in stare foarte gravă având o infecție foarte avansată la plămâni. În aceste momente neobișnuit de grele, nu doar pentru noi, va solicit sprijin in rugăciune ca să trecem biruitori de această încercare.Dumnezeu sa lucreze si sa se atingă de el”, relata familia acestuia pe Facebook

„A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, informează autoritățile.

About the author

Dialog Online

AllEscort