Nicolae Ciucă, Ministrul Apărării Naționale, descrie COVID-19 ca fiind un ”inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie”.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă, ne asigură că militarii sunt și vor fi implicați total in ceea ce presupune apărarea țării, în lupta cu un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie de atac.

„Coronavirusul este inamicul global al tuturor statelor.”

Militarii sunt pregătiți să apere cetățenii!

Vă asigur că militarii sunt și vor fi implicați total in ceea ce presupune apărarea țării, în lupta cu un inamic nevăzut care nu are tabără militară, doctrină sau o strategie de atac. Coronavirusul este inamicul global al tuturor statelor.

Principala strategie pe care o putem aplica în lupta cu coronavirusul, singura care și-a dovedit eficiența, este să stați a acasă, să evitați cât se poate de mult apropierea de alte persoane și mai ales, să vă protejați.

Fac un apel către militarii Armatei României!
Sunteți pregătiți pentru a acționa atunci când țara are nevoie de voi.
Sunteți bravi, profesioniști, dedicați poporului român!
Sprijiniți în continuare autoritățile în această luptă inegală cu un inamic nevăzut. Protejați-vă pe voi, protejați-vă familiile, protejați țara!”
, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă

Ministrul Apărării îi îndeamnă pe români să fie uniți, să asculte măsurile impuse de autorități. Acesta face apel către toți cetățenii țării să stea acasă pentru a învinge această luptă cu un inamic nevăzut.

Dragi români respectați sfaturile autorităților, nu acceptați decât informații din surse sigure și, din nou vă rog să stați acasă.
Doar uniți, respectând măsurile impuse de autorități, vom invinge acest inamic nevăzut.
Învingătorii sunt cei care scriu istoria!”
, relatează Ministrul Apărării Naționale.

About the author

Dialog Online