Un tânăr de 29 de ani, din Deva, și-a pierdut viața, după ce s-a împuşcat accidental în cap cu o armă artizanală. Acesta a murit sâmbătă după-amiază la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului judeţean, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, bărbatul s-a împuşcat în timp ce folosea o puşcă artizanală, victima prezentând leziuni în zona frontală a capului.

Un echipaj al Ambulanţei şi unul de la SMURD au acordat victimei primul ajutor, după care bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva.

„La sosirea echipajului de prim-ajutor bărbatul prezenta puls, tensiune, dar era inconştient. Prezenta o plagă prin împuşcare la nivel frontal, la frunte, cu vizualizarea substanţei cerebrale. A fost stabilizat la faţa locului de către echipajul SAJ cu medic, în colaborare cu SMURD, şi a fost transportat la UPU Deva”, a arătat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Poliţia continuă cercetările în acest caz. AGERPRES

About the author

Dialog Online

AllEscort