Impact frontal între un TIR și o autoutilitară pe E85, patru victime, printre care două rănite grav

Impact frontal între un TIR și o autoutilitară pe E85, patru victime, printre care două rănite grav

Accident grav pe E85 la ieșire din localitatea Popești pe sensul de mers Focșani către București. În accident au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autotren.

Potrivit IPJ Vrancea șoferul autoturismului a intrat e sensul opus de mers unde a intrat în coliziune laterală cu un autotren, iar șoferul autotrenului încercând să evite impactul a pătruns la rândul său pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoritară.

În urma impactului frontal a rezultat rănirea gravă a două persoane din autoutilitară și rănirea ușoară a două persoane, una din autotren și cealaltă din autoturism.

“Astăzi, pe DN2-E85, în jurul orei 07.30,  la ieșire din localitatea Popești, conducătorul unui autoturism care circula pe sensul de mers București – Focșani, pe fondul neatenției în conducere a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule. Conducătorul ansamblului de vehicule pentru a evita impactul,  a pătruns  pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Din impact, a rezultatul rănirea gravă a două persoane din autoutilitară,  precum  și rănirea ușoară a altor două persoane,  una din ansamblul de vehicule si cealaltă din autoturism. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Related Articles