Accident grav pe E85 la ieșire din localitatea Popești pe sensul de mers Focșani către București. În accident au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un autotren.

Potrivit IPJ Vrancea șoferul autoturismului a intrat e sensul opus de mers unde a intrat în coliziune laterală cu un autotren, iar șoferul autotrenului încercând să evite impactul a pătruns la rândul său pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoritară.

În urma impactului frontal a rezultat rănirea gravă a două persoane din autoutilitară și rănirea ușoară a două persoane, una din autotren și cealaltă din autoturism.

„Astăzi, pe DN2-E85, în jurul orei 07.30,  la ieșire din localitatea Popești, conducătorul unui autoturism care circula pe sensul de mers București – Focșani, pe fondul neatenției în conducere a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu de vehicule. Conducătorul ansamblului de vehicule pentru a evita impactul,  a pătruns  pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Din impact, a rezultatul rănirea gravă a două persoane din autoutilitară,  precum  și rănirea ușoară a altor două persoane,  una din ansamblul de vehicule si cealaltă din autoturism. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

About the author

Dialog Online

AllEscort