Bișnițarii care și-au făcut stocuri produse sanitare, echipamente medicale de protecție și care încearcau acum să le vândă la un suprapreț obținând venituri ilicite din vânzarea acestor produse au fost vizitați acasă de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În urma percheziţiilor desfăşurate în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală aceștia au confiscat cantităţi mari de dezinfectant, mănuşi, ochelari de protecție şi măşti de protecţie.

„La această oră, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu produse sanitare și echipamente medicale de protecție. Acțiunea este sprijinită de Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti

„Pana la acest moment au fost găsite şi urmează a fi ridicate aproximativ 9.000 de măşti şi 10.000 de perechi de mănuşi, 600 de litri dezinfectant pentru suprafeţe şi mâini şi 240 de ochelari de protecţie”, mai informează autoritățile

„Au vrut să profite din plin de situația actuală și au achiziționat mănuși, dezinfectant și ochelari de protecție pe care intenționau să le vândă la suprapreț.
Acum, când este atâta nevoie de astfel de materiale de protecție, unii s-au gândit că pot profita de acest lucru pentru a se îmbogăți.
Astăzi polițiștii și jandarmii bucureșteni au descins la acești indivizi unde au găsit peste 10.000 de perechi de mănuși, 9000 de măști, 600 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și 240 de ochelari de protecție.
Produsele confiscate vor fi distribuite sistemului medical, acolo unde este atât de mare nevoie de astfel de materiale.
Speculanților le-au fost întocmite dosare penale. LE MERITAU DIN PLIN!

Update: Acțiunea este în dinamică, astfel că au mai fost confiscate 1.000 de perechi de mănuși, 4.500 de măști, 300 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și 60 de ochelari de protecție.” transmite MAI

About the author

Dialog Online

AllEscort