Un bărbatul de 46 de ani din judeţul Botoşani care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus a fost implicat, într-un accident rutier pe raza municipiului Bistrița când a revenit în ţară din Italia.

Doi poliţişti care au intrat în contact cu acesta au fost testaţi pentru noul coronavirus şi au fost izolați la domiciliu.

„La data de 14 martie a.c., bărbatul din Botoşani a fost implicat într-un accident rutier, produs pe raza municipiului Bistriţa, soldat cu avarii şi soluţionat pe cale amiabilă. Acesta nu a avut contact cu celălalt şofer, iar autoturismul a fost transportat pe platformă până la destinaţie. Atât şoferul, cât şi poliţiştii care au intervenit la faţa locului erau echipaţi corespunzător, purtau mănuşi şi măşti de protecţie. Autoturismul în cauză tranzita judeţul, fiind venit din vamă şi însoţit de poliţişti şi jandarmi. Pentru siguranţă, cei doi poliţişti au fost testaţi de către DSP şi, până la primirea rezultatelor, se află în izolare la domiciliu”, au transmis reprezentanții IPJ Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul a fost transferat, marţi, la Spitalul clinic de boli infecţioase din Iaşi, după ce a ieșit pozitiv la testarea pentru noul coronavirus. Acesta se află într-un centru de carantină din municipiul Botoșani, după ce s-a din Italia în data de 14.03.

About the author

Dialog Online

AllEscort