În această dimineață a venit confirmarea pentru un al doilea caz de infecție cu Coronavirus în județul Bacău, potrivit Direcției de Sănătate Publică Bacău. Este vorba de un bărbat de 38 de ani care a fost în Franța și a venit în țară pe 15.03.

Acesta a fost preluat și transportat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” Bucureşti.

La nivelul județului Bacău sunt izolate la domiciliu 730 de persoane și 99 persoane în centrele de carantină special amenajate, fiind sub supravegherea Direcției de Sănătate Publică.

INFORMAŢII PRIVIND AL DOILEA PACIENT CONFIRMAT CU NOUL CORONAVIRUS CU DOMICILIUL IN JUDETUL BACĂU

„Vă aducem la cunoştinţă, că în cursul zilei de 15.03.2020, un pacient, în vârstă de 38 de ani, întors din Franţa, în aceeasi zi,  care a prezentat simptome specifice, a fost transportat la  Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” Bucureşti, iar la testarea în contextul suspiciunii COVID-19, conform metodologiei, rezultatul a fost pozitiv.
În acest moment, pacientul este in continuare internat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” Bucureşti.
Mentionam la ora actuală, la nivelul judeţului Bacău, 730 persoane sunt monitorizate la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău, iar numărul persoanelor aflate în carantină în spaţiile special amenajate: 99.” transmit reprezentanții DSP Bacău

About the author

Dialog Online

AllEscort