Un accident mortal a avut loc în județul Vrancea pe E85 între Focșani și Garoafa, astăzi, la ora 13:15.
Potrivit IPJ  Vrancea o vidanjă a lovit o autoutilitară oprită pe marginea, aceasta fiind proiectată pe sensul opus de mers.

Potrivit ISU Vrancea, în urma impactului dintre două autovehicule au rezultat trei victime încarcerate. Echipajul de descarcerare a  acționat pentru extragerea victimelor. Toate victimele erau de sex feminin.

Din eveniment au rezultat 3 victime, toate fiind încarcerat, una din victime, o femeie în vârstă de 60 ani, din Mărășești, pasageră în autoutilitară a decedat.

Din nefericire una din victime prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată de echipajul SAJ aflat la faţa locului.

Celelalte două victime, au fost preluate de ambulanţa SMURD şi de ambulanţa SAJ şi transportate la UPU Focşani”

„Astăzi, ora 13,15,  pe DN 2 E 85 km.186, pe sensul de mers Focșani- Bacău, conducătorul unei auto vidanje, din cauza neatenției în conducere a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită pe banda de langă acostament. Din impact, aceasta a fost proiectată pe sensul opus de mers, rezultând  rănirea a 3 pasageri din autoutilitară. Victimele vor fi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din păcate, una dintre victimele accidentului rutier a fost declarată decedată. Este vorba despre o femeie de 60 de ani,  din orașul Mărășești, pasager în autoutilitară.” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea

About the author

Dialog Online

AllEscort