PSD își face campanie electorală în plină padenmie națională generată de răspândirea noului virus coronavirus. Filiala PSD Lumina din judeţul Constanţa a cumpărat sute de sticle de spirt și săpun pentru a le împarti gratuit celor care ”nu au mai apucat” să cumpere.

Toate sticlele de spirt au fost etichetate cu mesaje electorale și numele fostului primar PSD. „Dumitru CHIRU #Construim Lumina”

Multe magazine au rămas fără stocuri de produse la spirt, săpun sau dezinfectant din cauza celor care au cumpărat în cantităţi industriale. Printre cei care au contribuit la golirea magazionelor este și Filiala PSD Lumina Constanța.

„PSD este singurul partid care înțelege gravitatea monumentelor pe care le parcurgem. Fiecare trebuie să acționeze pentru că numai împreună putem trece peste aceste clipe dificile.
PSD Lumina, organizaţie condusă de Dumitru CHIRU, merge mai departe şi oferă tuturor cetăţenilor, care din diferite motive au ramas fără dezinfectanţi sau săpun, aceste articole necesare.
Am cumpărat sute de astfel de articole şi le vom distribui tuturor celor ce au nevoie pentru că NOUA CHIAR NE PASĂ şi suntem, indifferent de momentele pe care le parcurgem, alături de CETĂŢENI, alături de LUMINA.“, relatează aceștia într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

About the author

Dialog Online

AllEscort