Poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea au deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe după ce o adolescentă de 15 ani a lovit cu pumnii și picioarele o altă fată de 14 ani, întregul eveniment a fost filmat, însă nimeni nu a intervenit.

Imagini șocante au fost capturate în Râmnicu Vâlcea. O adolescentă de 14 ani a fost umilită, bătută cu pumnii și picioarele, sub privirile altor tineri care râdeau.

“Poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au autosesizat cu privire la filmarea apărută azi în online. Este vorba de un conflict spontan apărut între 2 tinere, de 15, respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele 2 tinere au avut un schimb de replici și ulterior una dintre fete a lovit-o pe cealaltă cu palmele și picioarele.
În cauza se efectuează cercetări fața de tânăra de 15 ani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea” relatează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

ATENŢIE! Imagini cu un puternic impact emoțional!

https://youtu.be/Ek35Npp-idA

About the author

Dialog Online