Un accident mortal a avut loc, vineri dimineața, pe DN 17, în localitatea Uriu din județul Bistrița-Năsăud.

Șoferul, un bărbat de 27 ani, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent într-o casă.

În urma impactului violent o femeie și-a pierdut viața pe loc și ale trei persoane au fost rănite.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului patru victime, dintre care una încarcerată cu leziuni incompatibile cu viața, trei conștiente și cooperante care sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale”, relatează ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud toate persoanele sunt din Suceava. Pasagera care a decedat avea 53 de ani. În autoturism se mai aflau alți doi tineri, de 27 și 17 ani, și o femeie de 70 de ani.

„Conform primelor verificări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Suceava, un tânăr de 27 de ani din același județ, cel mai probabil pe fondul oboselii, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un imobil. În urma accidentului, din păcate, o femeie, pasageră în autoturism și-a pierdut viața. Șoferul și alți doi pasageri au fost răniți și transportați la spital. 

Polițiștii sunt la fața locului, dirijează circulația la nevoie și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. 

Rezultatul testării cu aparatul etilotest – negativ”, comunică reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

About the author

Dialog Online

AllEscort