Carmen Tataran, tânăra de 18 ani, din Baia Mare, care a fost dată dispărută în urmă cu patru zile, a fost găsită moartă. Iubitul tinerei, în vârstă de 21 ani, a fost dat in consemn la frontieră, acesta a fost reţinut la Vama Petea, în timp ce încerca să părăsească țara.

„În data de 9 martie a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infracțiunea de omor fata de o persoana de 21 de ani. În cauză probe rezonabile că omorul s-au petrecut în data de 5 martie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. 

Procurorii și polițiștii cercetează împrejurările care au dus la decesul tinerei.

Tânăra a fost găsită pe raza localității Dorolt, judetul Satu Mare, aceasta ar fi fost găsită îngropată. Din primele verificari s-a constatat că există indicii ca decesul ar fi survenit în data de 5 martie 2020.

Anchetatatorii așteaptă rezultatul necropsie care le va indica clar data, ora și cauza care a dus la moartea tinerei.

“In seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Politia municipiului Baia Mare, a fost sesizata despte faptul ca o tanara in varsta de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu si pana la momentul sesizarii, nu s-a intors. Imediat s-a constituit o echipa complexa de cercetare, formata din politisti de investigatii criminale si criminalisti, care a efectuat activitati ample de cautare si investigare si s-a inregistrat dosar penal privind comiterea infractiunii de lipsire de libertate.

Pe baza materialului probator administrat de catre politistii Inspectoratului de Politie al judetului Maramures, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un suspect sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, masura dispusa fiind confirmata de procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Prin ordonanta din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmaririi penale in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, cercetarile fiind efectuate in continuare de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Din probele administrate pana in prezent, rezulta indicii care conduc la presupunerea rezonabila ca persoana vatamata a fost victima unei infractiuni contra vietii comisa la data de 5 martie 2020”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș printr-un comunicat de presă.

About the author

Dialog Online

AllEscort