O maşină de poliţie a fost implicată, sâmbătă, în jurul ore 21:35, într-un accident rutier produs într-o intersecţie din oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara.

Accidentul rutier s-a produs la intersecţia dintre Strada Tudor Vladimirescu şi Strada Nicolae Titulescu.

Maşina de poliţie aparţine de Poliţia Oraşului Petrila şi se afla în timpul serviciului, aceasta se deplasa pe drumul prioritar si avea semnalele acustice si luminoase in functiune.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 28 de ani, care nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere mașinii de poliție.

Tânărul a fost amendat cu 870 de lei şi a rămas pieton pentru următoarele două luni.

„În data de 07.03.2020, la ora 21.25, un tânăr de 28 de ani, din orașul Hațeg, care conducea un autoturism pe str. Tudor Vladimirescu, din orașul Hațeg, la intersecția cu str. Nicolae Titulescu, nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea” si nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale a Poliției Orașului Petrila, condusă de un polițist aflat în timpul serviciului, care se deplasa pe drumul prioritar si avea semnalele acustice si luminoase in functiune (pe str. N. Titulescu -soseaua de centură). În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul care a produs tamponarea a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 870 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile.” au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara

About the author

Dialog Online

AllEscort