„Ceaușescu ” Marian Moroșanu  a luat-o la bani mărunți, vineri seara, pe jurnalista Sorina Matei în fața sediului B1 TV. Acesta i-a reproșat că  „mancă rahat la televizor”, apară politicienii corupți și nu își face meseria de jurnalist.
„Nu mai mâncați rahat la televizor, vorbiți ca un jurnalist, nu mai fiți mincinoasă”.

Marian a întrebat-o pe „Soneria” dacă nu cumva este plătită de politicieni corupți și dacă iubește PSD’ul.
„Faceți parte cumva din PSD? Iubiți PSD-ul? Iubiți politicienii corupți? Sunteți plătită de către corupți?”

Sorina Matei a început și ea să filmeze interacțiunea cu acesta reproșându-i că „ hărțuiește oamenii”.

„De ce hărțuiți toți oamenii? Eu sunt reporter, cine sunteți dumneavoastră? De ce hărțuiți? O să chem poliția”, a spus Sorina Matei.

Realizatoarea TV  i-a luat apărarea Sorinei Pintea imediat după ce aceasta a fost prinsă în flagrant de către procurori.

„Soneria Matei (Sorina Matei) cea care apără mereu infractori mai ales iubirea față de PSD.” a scris Marian în postare.

Și jurnalistul Liviu Avram a scris câteva cuvinte pe pagina sa de Facebook, referitor la faptul că „Soneria” o apară pe Sorina Pintea.

„Dacă nimeriți pe un site recent înființat și autointitulat, cu modestie, „Presa curată”, să nu vă închipuiți cumva că veți găsi acolo chiar presă curată. E doar un indiciu că Sorina Matei și-a găsit alt finanțator.

De câteva zile, încearcă cu mare înverșunare s-o scoată nevinovată pe Sorina Pintea. Dar după ce citești ce-i acolo, ajungi la concluzia că mai degrabă o îngroapă pe biata femeie.

De exemplu, încearcă să acrediteze ideea că Sorina Pintea a crezut că punga cu 120.000 de lei era de fapt un cadou de 1 martie, un mărțișor, și nicidecum o șpagă. Însă dacă citești cu atenție toată marfa (abundentă și detaliată, provenită probail de la avocat), afli și cum au stat lucrurile:

Denunțătorul lasă în secretariat punga cu bani, de față cu Sorina Pintea: „Las și eu asta aici”. Sorina Pintea ia punga, se duce cu ea în propriul birou, o pune la fundul unei sacoșe-cadou, iar deasupra ei înfundă un pardesiu. După un minut au intrat și procurorii.

Lăsăm la o parte interceptările și ambientalele, astea-s bașca, dar n-ai cum să nu te întrebi: așa se poartă un om cinstit cu un mărțișor? Îl pitește într-o sacoșă-cadou și îl acoperă cu pardesiul?”, a scris jurnalistul Liviu Avram pe pagina sa de Facebook.

About the author

Dialog Online

AllEscort