Foto | Accident mortal în Sibiu, între un autotren și o autoutilitară. Doi bărbați au murit pe loc

Foto | Accident mortal în Sibiu, între un autotren și o autoutilitară. Doi bărbați au murit pe loc

Un accident groaznic a avut loc, sâmbătă dimineață, în județul Sibiu. În urma impactului violent între un autotren și o autoutilitară, două persoane au murit pe loc.

Conform INFO TRAFIC, accidentul a avut loc pe DN1 Bradu, km. 291+900m, în zona Fântânița Haiducului din județul Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri din cadru IPJ Sibiu, aceștia au stabilit ca cel mai probabil evenimentul rutier a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum de către șoferul autotrenului.

În urma imactului violent din autoutilitară atât șoferul de 73 de ani, cât și un pasager de 44 de ani, ambii din Simeria, au murit la fața locului. Șoferul autotrenului, un bărbat de 56 ani din Covasna, a primit îngrijiri la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

La faţa locului s-a intervenit cu patru echipaje SMURD şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, în urma eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul a doi bărbați de aproximativ 44 și 75 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Related Articles