Este vorba de un bărbat de 67 de ani care s-a întors în România în data de 05.03 din Verona, din regiunea italiană Veneto-Italia, una dintre zonele afectate de epidemia de coronavirus.

Acesta a fost preluat cu izoleta de către autorități și transportat la Spitalul Onești Secția Boli Infecțioase.

Bărbatul se află în izolare la domiciliu și potrivit DSP Bacău el a făcut un apel căre 112 reclamând durere în gât, însoțită de o tuse seacă.

Au fost preluate probe și transmise la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

În ceea ce privește rezultatul pacientei de 14 care a fost transferată de la de la Spitalul din Buhuși la SJU Bacău, rezultatele sunt negative.

„Vă comunicăm că rezultatele investigaţiei de laborator efectuate la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, pentru pacienta în vârstă de 14 ani, care a fost transportată ieri, 06.03.2020, la SJU Bacău – Secţia Boli Infecţioase de la Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuşi, sunt negative pentru COVID-19.” a transmis DSP Bacău

„Vă comunicăm că în cursul zilei de 07.03.2020, o persoană de sex masculin, în vârstă de 67 ani, întors din Verona, regiunea Veneto, din data de 05.03.2020 si izolat la domiciliu, a sunat la 112 si a fost transportat cu izoleta la Spitalul Onesti – Sectia Boli Infectioase, avand simptome: tuse seaca si durere in gat..
Vor fi recoltate probe ce se vor trimite la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.” au transmis reprezentanții DSP Bacău

About the author

Dialog Online

AllEscort