Un accident rutier intre un autotren și un autoturism, a avut loc astăzi în jurul orei 14:20, între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu județul Constanța.

„Astăzi, în jurul orei 14:20, un bărbat de 41 de ani a condus un ansamblu de vehicule format din autotractor cu care tracta o semiremorcă, pe DN 2A, pe banda numărul 1, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi când a ajuns la km 189+100, a oprit într-o alveolă de pe partea dreaptă a drumului, după care s-a pus în mişcare cu intenţia de a întoarce ansamblul peste linia continuă, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers, de către un bărbat de 35 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi de 20 şi 17 ani, pasageri în autoturism.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

„Au fost alocate numai resurse medicale,nu au fost persoane încarcerate. Este vorba despre un accident produs între un autotren și un autoturism. La fața locului au fost o ambulanță SMURD de prim ajutor, elicopterul SMURD și o ambulanță de la SAJ. Au fost preluate 3 victime conștiente. Șoferul autoturismului prezenta o fractura deschisă la un picior, iar celelalte două victime, multiple traumatisme” a relatat purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea, Plt. maj. Chiriță Anca

About the author

Dialog Online

AllEscort