Vă reamintim că ieri, 04.03 în jurul orei 08:30, a avut loc un accident pe strada Aurel Vlaicu în județul Brașov, în eveniment au fost implicate două autovehicule și a rezultat decesul unui bărbat și rănirea gravă a unei tinere.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se poate observa că accidentul a fost provocat de un alt participant la trafic, care a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate, acesta având indicatorul „STOP”, moment în care un Duster care se afla pe prima bandă a tras stânga pentru a-l evita, iar șoferul autoturismului Opel, a tras la rândul său stânga intrând pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul Toyota condus regulamentar de tânăra de 25 de ani.

În urma tragicului accident a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 57 de ani și rănirea gravă a unei tinere de 25 de ani.

Potrivit ISU Brașov tânăra in vârsta de 25 ani a suferit mai multe traumatisme, printre care si fractură la coloana.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Sursă video Soryn Popa

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii au intrat de ieri în posesia imaginilor dinaintea accidentului, ancheta este în desfășurare fiind deschis un dosar penal pentru uciderea din culpă.

About the author

Dialog Online

AllEscort